Ervaringen

Hieronder vindt je een aantal ervaringen van bruidsparen die ik als trouwfotograaf gefotografeerd heb.
Dank jullie wel dat jullie deze ervaring gedeeld hebben:

J. Adriaans

Wij hebben Martijn gecontacteerd met de vraag onze bruiloft vast te leggen. Het bleek de juiste keuze! Martijn is een zeer sympathieke man met veel geduld en een goed inzicht in compositie. Hij had mooie ideeen voor onze foto’s en heeft uiteindelijk zeer snel een hele mooie reportage in elkaar gezet. Het is ons zo goed bevallen dat we hem enkele maanden nogmaals hebben gevraagd om een family shoot te doen met onze pasgeboren zoon. Kortom, een aanrader!

Rene

Martijn heeft bij ons de trouwfoto’s gemaakt en deze zijn perfect bevallen! Hij is de hele dag aanwezig gemaakt en zodoende hebben we professionele foto’s gedurende de hele dag! Tevens gaat hij geweldig met kinderen om en zorgt ervoor dat deze zich op hun gemakt voelen! Kortom: Perfectie!

Leontine

Afgelopen juni zijn wij getrouwd en wij hebben Martijn ingeschakeld om deze dag ‘vast te leggen’. Wij zijn erg tevreden over hoe hij het heeft aangepakt! Hij komt zijn afspraken 100% na en kijkt ook echt naar de wensen die je als klant hebt. Daarnaast is niets voor hem teveel en steekt hij er ook erg veel energie in om een goed eindresultaat te behalen. Kortom, wij kunnen Martijn aan iedereen aanbevelen, en we zijn ook erg blij met de foto’s die hij van deze mooie dag heeft gemaakt!

Trouwfotograaf Martijn Lieffers – voor als je op zoek bent naar een trouwfotograaf voor jullie trouwreportage.

Geverifieerd door MonsterInsights