Over mij, trouwfotograaf regio Eindhoven

Ik ben Martijn Lieffers, voor jullie trouwfotografie in regio Eindhoven.

Je trouwdag is één van de mooiste dagen uit je leven. Wat ik daarom dan ook erg belangrijk vind is dat je over tien jaar niet mij, maar de rest van je bruiloft kan herinneren. Als trouwfotograaf zal ik me dan ook aan jullie wensen aanpassen en probeer ik zo onopvallend mogelijk te werk te gaan, zonder dat de belangrijkste momenten gemist worden.

Mijn stijl van trouwfotografie valt onder journalistieke fotografie. Door mijn ervaring als trouwfotograaf weet ik wat er op welk moment gebeurt en ben ik 100% scherp om niets van de belangrijke momenten te missen.

Ik ben een sociaal en vriendelijk persoon, makkelijk in de omgang. Ik hoor vaak van de gasten dat ze denken dat het bruidspaar en ik elkaar al jaren kennen. Ik voel me vaak snel op mijn gemak en dat is ook terug te zien in de foto’s.

Tijdens de reportage zelf zal ik af en toe wel eens zeggen hoe jullie moeten staan, maar vind het daarnaast erg fijn als jullie ook tussendoor gewoon jullie eigen ding doen en ik zal dan ook door fotograferen. Zo ontstaan de leukste beelden. Natuurlijk sta ik ook open voor jullie ideeën. 

Willen jullie de trouwreportage in een trouwalbum? Geen probleem. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Belangrijk vind ik een vrolijke, ongedwongen sfeer. Niets moet, alles mag.

Heb ik jullie nieuwsgierig gemaakt en willen jullie meer informatie? Neem dan contact op. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

Groeten en wie weet tot ziens,

Martijn Lieffers
Trouwfotograaf regio Eindhoven


Zoeken jullie trouwfotografie in regio Eindhoven?


Trouwfotograaf Martijn Lieffers regio Eindhoven is de geschikte persoon voor jullie trouwreportage.

Spontane trouwfotografie voor een betaalbare prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights